Tahun ni tahun ke berapa ya? 💑

Hi semua selamat pagi yang indah🌈🌤 Jom kita ingat semula pagi ni🥰 Agak-agak dah berapa tahun ya tahun ni anda berkenalan dengan pasangan masing-masing?😍 Tahun bila mula kenal? Tahun ni dah berapa tahun pula kenal?😘 Jom komen bawah, nak tengok ingat lagi tak😉

Tahun ni tahun ke berapa ya? 💑
651 Balas

5 tahun 6 bulan lebih.. May 2016. ikut dari yg btl2 mula kenal n jumpa d skola gunsanad.. ingtkn dia tu budk tgktn 3. rupanya satu umur.. dia prnh ckp masa mula2 dtg dkt sy tu, itu prtama kali dia cuba beranikan diri brkawan.. start suka2 tu masa 2018 bulan 6 dah ada start2 sy dan dia cari sesama kami balik sbb masa sblm tu prnh slalu chat dan dia prnh ambl brat ttg sy, sy jadi tfikir baik pegi dkt org yg prnh bagi hint layan kita dgn baik even x pasti dia suka kita ka x.. kembali lah ber contact.. then baru 1 bulan begitu sy start meluah dan rupanya dia pun suka dkt kita. official ber suka2 ni start bulan 8 2018. kira2 dh jdi insan saling suka mnyukai ni dah 2 tahun 3 bulan yee..

Perkenalan yg agak singkat.. Kenal hujung Oct'19.. Jumpa hjg nov'19.. Perhubungan jarak jauh... Dirisik Februari 2020 sempena bufday.. Perancangan kawen April tp disbbkan PKP terpaksa ditgghkn dan akhir nya kami diijab kabul pada 21 May 2020.. Dan disahkn hamil hjg Dec'20..Alhamdulillah skrg kandungan dah 8bulan.. Walaupun tempoh kehamilan byk dugaan namun sbgai seorg yg bkl bergelar Ibu kita mesti kuat.. Insha Allah dgn izin Allah September nti lahir lah seorg putera.. Doakan saya dan baby selamat..

Kenal 17/10/15 umur 13 & 16 Kawin 29/3/2016 umur 14 & 17 Ank pertama 20/6/2017 umur 15&18 Ank kedua gugur Sept2019 Ank ketiga 15/12/2020 umur 18&21 Anak keempat InshaAllah 16/10/2022 umur 20 & 23 https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat ☺️

kenal hujung tahun 2016 , konon baru habis pt3 nak cari boyfriend 😝 kenal dia dkt wechat , dia yg tegur dulu . bila teringat balik tak sangka saya main wechat 🤣 masa tu umur saya 15 tahun , suami pula 18 tahun . kenal hampir 5 tahun , dia pon buat keputusan untk kahwin pada 20/5/2021 & sekarang alhamdulillah saya bunting pelamin 🥰 doakan semua baik baik sahaja aamiin

kenal dari kecil,kenal mcm tu je jumpa je tepi jln angkat tgn🙋🏼‍♀️.tahun bercinta 2006 tu pun cinta jarak jauh(KUCHING KL) kahwin 2008 alhamdulillah sampai hari.anak pun dah nak msuk 4 insya allah.semoga d permudahkan..aminnnn.....

kenal masa raya tahun 2019 bulan 6 . jumpa dekat rumah sepupu sebab diorang berkawan . kawin masa birth saya hujung bulan 11 2019 . sekarang nak masuk 2 tahun kenal dan setahun 5 bulan kawin . cahaya mata pon otw 2 🤣

kenal hujung tahun 2019 kt opis. husband ajak makan kunun nk kenal2. bulan 5 2020 tunang. bulan 7 kawin. now dh ada baby boy yg terlalu cute 🥰 tempoh perkenalan dgn husband singkat but i love him so much 💕

Kenal thn 2000 lawan hoki kat skolah si dia.. Kwn-gaduh pastu kwn-gaduh lg, 2007 jumpe blk, engaged thn 2008 kawen.. 08/08/21 baru sambut anniversary yg ke 13thn, alhamdulilah..💕

6 tahun 🥰 Tadi kami lunch date kat luar saya kata kat suami: "Kita naik kereta asing-asing ni, teringat zaman kita dating, kan? " Senyum2 je makan 🥰😅😅😅

dah 2 tahun. 2 kali keguguran. kesian husband. awal2 happy tau sy pregnant tapi bertahan 3 bulan jer. Tolong doakan sy dan husband dapat timang zuriat kami lagi lepas ni.