Tahun ni tahun ke berapa ya? 💑

Hi semua selamat pagi yang indah🌈🌤 Jom kita ingat semula pagi ni🥰 Agak-agak dah berapa tahun ya tahun ni anda berkenalan dengan pasangan masing-masing?😍 Tahun bila mula kenal? Tahun ni dah berapa tahun pula kenal?😘 Jom komen bawah, nak tengok ingat lagi tak😉

Tahun ni tahun ke berapa ya? 💑
651 Balas

6 tahun 🥰 Tadi kami lunch date kat luar saya kata kat suami: "Kita naik kereta asing-asing ni, teringat zaman kita dating, kan? " Senyum2 je makan 🥰😅😅😅