theAsianparent Malaysia, Malaysia

Team theAsianparent

About theAsianparent Malaysia

PENGUMUMAN PEMENANG Waka Waka KL Contest!
Tahniah kepada pemenang! Anda telah terpilih dan memenangi Birthday Party Package yang bernilai RM500 tajaan Waka Waka KL! 🎉 Kepada ahli komuniti lain teruskan aktif di aplikasi theAsianparent dan r
..read
thumb image
VIP Member
Wohhoooo syoknya
ok
Parents, Jom Daftarkan Anak Di SuperDayCamp, Program Cuti Sekolah Yang Menyeronokkan di SuperPark Malaysia!
Cuti sekolah kembali lagi! Kebanyakkan parents yang sibuk pasti akan memberikan ruang untuk anak bermain dengan gajet pada waktu cuti sekolah, bukan? Jika tidak pun, mungkin anak-anak akan menghabisk
..read
thumb image
VIP Member
Nmpk menarik ni! Nasib ank kecik lg 😅😅
Tahniah Sekolah Rendah & Sekolah Menengah Yang Memenangi Anugerah Sayangi [email protected] & MyDMBS, Anda Semua Hebat!
Pada minggu lepas, telah diadakan Majlis Anugerah Sayangi [email protected] & MyDMBS bagi mengiktiraf usaha, kesungguhan, kesihatan dan semangat berpasukan yang ditunjukkan oleh 235 buah sekolah di Malaysi
..read
thumb image
VIP Member
Tahniah adik semua! Lagi bersemangat la ye nak dtg sekolah hari2 lepas ni..hehe
VIP Member
Tahniah kids!
VIP Member
Tahniah Terengganu! Sekolah dekat rumah sy tu haha
Amalan Berpantang Selepas Bersalin
Amalan berpantang yang mana yang ibu rasa paling melecehkan?
thumb image
Pantang smuanya seronok.
Adat orang kampung?
Kene mkn makanan orang pantang 😑
Jalan slow dan masalah air susu, plus bby kuning lg...
Pantang jalan slow n pantang makan
Gaya Tidur Si Comel
Ada yang terkangkang, ada peluk teddy bear, menonggeng dan bermacam lagi. Jom share gambar anak anda tidur, mesti comel kan! 😍
thumb image
anak saya selalu akan tido pegang jari jemari dia sendiri...klu x...dia akan pegang cari mak atau ayahnya..dh lena bru saya lepaskn dri genggaman tgn nya..hihi
Sejenis tidur conquer katil 🤭
thumb image
seketui ais'y yg sedang lena 😪 .. #2bulan 15hari..
thumb image
Dari lahir sampai dah masuk 1 tahun 5 bulan suke sangat tido menonggeng mcm ni.. lg 1 mmg kegemaran dia tido meniarap..sy mmg amal kan jgk tido kan anak meniarap untuk jaga kepala & tak bagi perut dia
..more
thumb image
😍
Pelancaran Global Shopping Festival 11.11 Dengan Taobao Store Baru di MyTOWN Shopping Centre!
Platform membeli-belah atas talian, Alibaba telah melancarkan sambutan Global Shopping Festival 11.11 di Malaysia hari ini dengan parti dan tinjauan eksklusif ke Taobao Store terbaru di MyTOWN Shoppin
..read
thumb image
😍
VIP Member
Yayyy makin syok lah pergi MyTOWN lepas ni!
VIP Member
👏👏👏👏
VIP Member
Uuuu nice ni! 👍👍
I always go mytownn
Loya Ketika Mengandung
Cuba buat sendiri minuman teh halia dengan mendidihkan kepingan halia segar, yang tentunya bebas kafein dan selamat diminum 😉 Ibu-ibu ada tips lain tak? Jom kongsi sama!
thumb image
VIP Member
Petua dia, banyakkan sabar. Masuk second trimester ada rezeki, hilanglah sickness tu. Mabuk nak makan macam macam pula nanti
Saya tak tahu mcm mana nk kurangkan. Saya hanya Makan b complex. Lama2 dia pergi sendiri loya tu
Saya minum air limau. Taktahu kalau org lain. Lain org lain cara nak hilangkan rasa loya. 😊
kalu saye minun jus oren lagi loya n mntah jus laen xpe..nasi mmg xbuleh lngsung selalu mkn roti je
Minum air lemon and makan orange
HUGGIES MALAYSIA Cipta Rekod Dengan Acara Paling Ramai Bapa Tukar Lampin Secara Serentak!
Hampir 2,000 peserta hadir untuk meraikan Pergerakan Huggies D.A.D.S. (Dads Against Diapers that absorb Slowly) dan menyertai larian santai Huggies D.A.D.S. Stroller Fun Run yang pertama, sebagai ikra
..read
thumb image
Wahh best nye.. 👍
VIP Member
Waahhh 🤩
VIP Member
Wow, best ni 😍😍
Wow !
Ibu dan ayah rancang beli apa ya untuk 'back to school'?
Apakah yang ada dalam senarai semak 'kembali ke sekolah' untuk anak anda?
thumb image
Dah beli awal2. Takut takda saiz Lagi tengah sarat skrg ni Menengah lelaki/sk rendah perempuan Baju sekolah 4 pasang seorang Beg sekolah.1 Kasut.2 pasang seorang Stokin 5 pasang seorang Tudung/anak t
..more
thumb image
Ank first next year 9thun.. Bju skola n tdung 4set(skola pg ptg) Kasut n stokin Buku stationery beg skola Ank second next year 6y.. Stationery Beg Uniform, book (included dgn yuran pndftaran nty)
..more
VIP Member
Anak baru nak masuk preschool so stationeries and lunchbox. Mak yg excited nak cari lunchbox ni sebab semua cute! 😍
VIP Member
Baju sekolah kena beli lebih