Sembang petang bersama TAP!

Hi semua selamat petang😘 Jom santai sikit petang ni dengan sembang petang bersama😉 Agak-agaknya berapa ya umur pasangan anda pada tahun lahir anda?🤔 Ada yang gap jauh macam min tak? Jom sembang santai🥰

Sembang petang bersama TAP!
1025 Balas

Sy dan suami sangat jauh beza nya... sbb masa dia di university sy baru baby hahahha so beza kmi 21 tahun . yes dia sgt tua n mengejut kan dia masi bujang time kahwin dulu haha.. kata nya dia sibuk keja hingga lupa mencari pasangan sehingga la akhirnya kmi berjumpa di laman mencari jodoh till jannah . haha lucu ...

3y ago

tahun kelahiran sy 1991 dia masa tu tengah sibuk belajar haha

sy dh lahir.. psgn blom lahir.. sy lahir awal 356 hari dr psgn. setiap tahun.. 8 hari kami sebaya sy 151082 psgn 061093

beza 7 bulan min. lahir sama tahun dengan suami tapi saya lahir bulan 1. suami lahir bulan 7. ☺️☺️

Sebaya kalau ikut tahun.Ikut bulan, dia tua 6 bulan. Da makan mcm2 da gamaknya bru kite menguek. 🤣

suami lahir sebelas bulan selepas saya lahir.. suami 14.6 saya 21.6.. saya tua setahun dr suami

dy tak kua dari perut pun lagi.. time sy kua dari perut ibu.. dy dlam perut baru umur 7 bulan

sama umur... cuma si dia bulan April, sya bulan mei... jd dia umur sebulan la mse sya lahir

sy dgn husband sebaya..jarak bulan lahir pn 3hari jeww🥰🥰

3y ago

Sama la sy ngan husband pown sebaya..beza sehari je dgn husband

suami belom lahir. abg ipar pon belom lahir masa tarikh lahir saya😂

3y ago

sama la saya suami & kakak ipar & 2 org biras blom lahir lg time saya lahir hahaha, saya menantu anak no 4, tp saya la menantu paling tua hahaha

pasangan tak lahir lagi. 🤣 saya lahir dulu 3 tahun awal dari dia baru dia lahir 🤗