Tahun ke berapa anda dan pasangan kali ni?

Alhamdulillah min tahun ni dah masuk tahun ke 5 rasanya sambut dengan suami 🥰 Baru lagi dalam nak kenal erti rumahtangga ni, tapi alhamdulillah dapat sampai ke tahun ni. Anda semua macam mana? Komen bawah jom 😉

Tahun ke berapa anda dan pasangan kali ni?
314 Balas

4 tahun lah kan? 😂 2018 blum kawin 1st time sambut sama2,masih kapel eh.. 2019 kami sudah berkawin 1st time kami sambut berdua n ada sorang dlm peyut tu 2020 first time kami sambut bertiga hehehehe.. 2021 first time kami sambut berempat but what i mean is, bertiga dengan adik sorang ni dalam perut. 🤭🤭

tahun ini adalah tahun ke-15 saya menyambut Hari Raya dengan suami dan 4 orang anak kami serta baby dalam kandungan (28weeks) 🥰🥰

2020 still couple dapat beraya sama 2021 sah suami isteri beraya tahun depan akan dtg bertiga nak masok 6bulan .. alhamdulilah.✨

Thun ke 3..tp alhmdulillah thun ptma ngndung, thun kdua nga bby, now thun ketiga nga bkl second bby. Heheeh

Beraya bersama kli neyy kali ke 8 ... tapi sebagai suami isteri Alhamdulillah dh msokk tahun ketiga 🥰

15 tahun anak masuk 5 orang dah sekarang umur 33 Anak ke5 ni sekarang dah 30w doakan saya ya 😁

Tahun ke 2 beraya ber2. Mateen dlm perut time ni👶 Tahun 1st beraya bertiga. Alhamdulillah

Tahyn ke3.. tp tahun niey spcial skit.. menunggu kehadiran cahaya mata yg pertama.. ❤️

Alhamdulillah thun kedua brsma suami dan kali pertama dgn ank alhamdulillah

1st time... N smbut raya dgn baby skli... 😍 Bertiga terus raya kali ni