Tahun ni tahun ke berapa ya? 💑

Hi semua selamat pagi yang indah🌈🌤 Jom kita ingat semula pagi ni🥰 Agak-agak dah berapa tahun ya tahun ni anda berkenalan dengan pasangan masing-masing?😍 Tahun bila mula kenal? Tahun ni dah berapa tahun pula kenal?😘 Jom komen bawah, nak tengok ingat lagi tak😉

Tahun ni tahun ke berapa ya? 💑
651 Balas

kenal 1998 form4.. classmates..tp xkawan...kahwin israk mikraj tahun 2007...lawaknya akad nikah selepas subuh...🤭😜🥰 n now tunggu ank ke5 Bulan Jan 2021..

Tak sampai setahun pun... Baru bape bln😂tk couple.. Sy just cakap klau serius jumpa makayh sy.. Klau Diaorg setuju sy pun setuju.. Serik nk brcinta.. Huhuhu

kenal hujung thn 2004...kawen Dec2007,ada ank Nov 2008,ank kdua Mac2010... Alhamdulillah skrg bakal anak ktiga 2021..Smga kekal hingga ke jannah 🤭

baru kawin bulan 1..now saya dengan husband pjj sbb saya bersalin kat Sabah anak pertama InshaAllah anak seterusnya saya tak pjj dengan husband 😔

2009 kenal.. Classmate kt poli.. 2015 jmpa blk, 2017 nikah.. Nie taun ke 12 knl n taun ke4 nikah.. Alhamdulillah nk masuk 2 org dah cahaya mata..

6 Aug 2006 - kenal 28 March 2014 - nikah 8 tahun kenal baru kahwin. now dah 7 years kahwin. total 15 years kenal. dah lama rupanya... 😅

hampir 5 tahun..lama tempoh kenalan..menikah terus 26.3.2021 pd hari jumaat. semoga hubungan kami suami isteri berkekalan selamanya.aamiin

Tak ingat 😂. Mungkin 10 tahun. Tapi dulu, kita je kenal pasangan. Dia tak kenal kita. Tu pun sebab lecture selalu sebut2 nama dia.

12 tahun kenal..and baru 6 bulan kahwin..semoga jodoh berpanjangan hingga ke syurgaa buat kita semua bersama pasangan masing2 💕

baru saja tahun ke dua disbb nya kami hanya guna kn masa utk berkenalan hanya1minggu lps tu terus kita menikah..begitu shja..ok