Tahun ni tahun ke berapa ya? 💑

Hi semua selamat pagi yang indah🌈🌤 Jom kita ingat semula pagi ni🥰 Agak-agak dah berapa tahun ya tahun ni anda berkenalan dengan pasangan masing-masing?😍 Tahun bila mula kenal? Tahun ni dah berapa tahun pula kenal?😘 Jom komen bawah, nak tengok ingat lagi tak😉

Tahun ni tahun ke berapa ya? 💑
651 Balas

kenal hujung tahun 2019 kt opis. husband ajak makan kunun nk kenal2. bulan 5 2020 tunang. bulan 7 kawin. now dh ada baby boy yg terlalu cute 🥰 tempoh perkenalan dgn husband singkat but i love him so much 💕