Tahun ni tahun ke berapa ya? 💑

Hi semua selamat pagi yang indah🌈🌤 Jom kita ingat semula pagi ni🥰 Agak-agak dah berapa tahun ya tahun ni anda berkenalan dengan pasangan masing-masing?😍 Tahun bila mula kenal? Tahun ni dah berapa tahun pula kenal?😘 Jom komen bawah, nak tengok ingat lagi tak😉

Tahun ni tahun ke berapa ya? 💑
651 Balas

Perkenalan yg agak singkat.. Kenal hujung Oct'19.. Jumpa hjg nov'19.. Perhubungan jarak jauh... Dirisik Februari 2020 sempena bufday.. Perancangan kawen April tp disbbkan PKP terpaksa ditgghkn dan akhir nya kami diijab kabul pada 21 May 2020.. Dan disahkn hamil hjg Dec'20..Alhamdulillah skrg kandungan dah 8bulan.. Walaupun tempoh kehamilan byk dugaan namun sbgai seorg yg bkl bergelar Ibu kita mesti kuat.. Insha Allah dgn izin Allah September nti lahir lah seorg putera.. Doakan saya dan baby selamat..