Jom ingat kembali saat perkenalan?

Masihkah anda ingat pada tahun berapa anda berkenalan dengan pasangan? Haaaa...jom kenang kembali!

Jom ingat kembali saat perkenalan?
97 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Kenal 2019(slps Byk kali putus sblm jumpa asben) Merisik tunang (ogos 2020) Nikah kawen (Sep 2020) Akhir tahun 2020 dpt tahu prgnant 5w..baby 1st lahir 28/8/21..masa tu xtau prggy..punya lah sy ni lasak..last2 mak sdare suh test sb dye tgk sy lain mcm(biasalah org tua2 punya pndangan) Sbnrnya xkire lah kite knl skjp atau x..yg penting perangai pasangan tu bagus..ade jgk yg persoalkan knl xsampai setahun dah nk kwen..Alhamdulillah dr knl smpai kwen xde pn prngai dye berubah atau lain mcm..sb dye jujur dh dr awl tnjuk karakter sbnr..skng ni baby dh 6bln lebih 🥰🥰🥰

Baca lagi
VIP Member

2003 saya mula minat,tp tak dlyan😅 2006 husband start baru ngorat² 😅 2007 start couple dah 2009 kahwin ank pertama 16 w tp keguguran 😥 2010 pregnant ank kedua baby girl 2014 pregnant ank ketiga baby boy 2017 pregnant ank keempat baby boy 2020 pregnant kelima 12w keguguran😥 2021 pregnant keenam baby boy waktu kawin umur 17tahun suami 22tahun,skg 31tahun suami 35tahun. Alhamdullillah kalau ikut yg tiada 6org sdh kalau ikut yg hidup 4orng sdh ank.

Baca lagi

Kenal 2014 Lost contact 2015( sambung beljar dekat sarawak) Jumpa balik 2016 Couple 2016 Kawin 2020 Alhmdulillah , perjuangan kami tercapai 🥰 Sekarang pregnant , 37 week rezeki allah bgi .. ni prgnant anak kdua , anak prtama xde rezeki ( keguguran) 😌alhmdulillah anak prtama mngajarkan ku mnjadi seorang ibu yang kuat , tabah .. doa kan saya baik" saja masa bersalin dan dipermudhkan , amin

Baca lagi

29/8/2012- berkenalan 19/10/2012 - bercinta 23/2/2016-lost contc 12/12/2016-contc balik 22/11/2017-lost contc 14/1/2012-bercinta blik 10/11/2019-bertunang 5/5/2020-bernikah -pkp 4/4/2021-sanding 2/11/2021- pregnant ( skng dah 23week4day due Insyallah 9/7/2022 semoga dipermudahkan aminn..)

Baca lagi

saya dgn suami beza 4 tahun.. 2007 kenal bercinta zaman sekolah 2008 lps saya spm kami lost contact 2012 terjumpa semula contact gitu je 2018 terjumpa lagi xbyk ckp tunang terus 2019 kahwin 2020 dpt anak 1st (pompuan) 2022 preggy lagi (19weeks now)

Baca lagi

kenal 1999 = tadika umur 6tahun 2000-2005 = skolah rendah 2006-2010 = skolah menengah 2011-2014 = lost contact 2015 = jumpa balik (couple) 2020 = bertunang 2021 = bernikah alhamdulillah , skrg pregnant 14week .. smoga sihat2 saja dan dipermudahkan sgala urusan .. Aamiin ..

Baca lagi
1mo ago

iya sis jodoh dri tadika 🤭

tahun 2010 berkenalan 2012 ptus,then hjung thun 2013 smbung blik..2014 ptus blik d sbbkn org luar 🤭..2015 tunang,2016 khwin..2017 mnimang chya mta prtma,2019 chya mta kdua lhir 😊...insyaallah 2022 ni chya mta k3 pula...semoga dieprmudahkan due 12/4.. Aamiin 🤲

21/12/2019-berkenalan tu pun knl dlm michat ingt nk suka² je😂 24/12/2019-bercinta xsngka plk dari kwn jd kekasih😂🤭 2020-masih bercinta lama² mnjadi serius🤭 23/08/2021-berkahwin 29/3/2022-pregnant ank sulung 7weeks 3days dh🥰🥰

Baca lagi
TapFluencer

2006 - sekolah sama. Dia senior sy junior tapi dia budak baru😆) 2017 - jun tunang, ogos nikah 2018 - dapat anak sulung 2019 - dapat anak kedua Sekarang? Tengah hidup santai2 je 4 beranak. Lagi 2 3 4 tahun baru pikir nak tambah😂

Baca lagi

2016 kenal(1 sekolah) 2017 cinta monyet(1 bulan couple pastu clash) 2018-2019 lost contact(sambung bljr) 2019 akhir tahun dia datang ke kita,nak minta maaf katanya... 2020 declare couple and tunang 2021 akhir tahun kawen.. hihihi

Baca lagi