Umur berapa anda mula gunakan?

Selamat pagi semua pengguna yang disayangi🥰 Min nak tanyalah, umur berapa ya mula anda semua kenal dan gunakan aplikasi theAsianparent Malaysia ni😍 Min dulu mula gunakan umur 23 tahun. Sekarang dah 3 tahun min gunakan tau😆 Yang lain macam mana pulak? Komen bawah jom!😘

Umur berapa anda mula gunakan?
654 Balas

18thun 2020 masa gune utk 2nd baby https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat ☺️

umur 37 baru saya tahu kewujudan aplikasi theAsianparent Malaysia ni. ini pun kebetulan disebabkan saya pregnant anak ke-5. Alhamdulillah, aplikasi ini sangat membantu & saya dapat pelajari banyak ilmu baru tentang kehamilan.❤️❤️

sy bru join nii meng ade pengalaman ape2 dlm nii kite bilh belajar terima kasih ank no 2 sy pkai nii no 1 x pkai bru thu ,, harap klw ade rzki lg kite jpe lagi kay sni yee smua

umur 20 anak pertama sy nmpak aplikasi ni kat intagram mcm menarik so sy download la dan cuba2 tengok anak dlm kndugan rupa dia mcm mna xsngka apk ni the best👍🏼👍🏼

Umur 20 skrg baru guna bersungguh cari yg lebih faham sikit sblum ni guna inggeris punya, ni alhamdulillah bru download and jumpa jgk melayu punya.

2y ago

31 tahun😅

baru jak guna sbap semua yg sya cari tak terkena d hati tapi aplikasi ni best sngat smua benda boleh cari di sini boleh sekali pantau ank n baby dlam perut

this year .. sebab anak first.. banyak dapat pengetahuan baru kt sini.. and yg paling best org malay ramai .. so lebih mudah untuk bertanya dan faham

Umur 29 tahun 2019 masa pregnant yg kedua..sampai sekarang setiap dgn TAP. Thank you the asian parent malaysia apps..❤️❤️❤️

Baru thun ni 2021 umur 25, ni pn sbb kawan recommend sbb saya bru first pregnancy byk benda boleh belajar dri sini sgt membantu🥰

umur 24 masih baru belajar guna dlm 5 bln nie N byk kelebihan N kbaikan info parents yg dperoleh dari snie smuaNy the best❤️