Tahun ni tahun ke berapa ya? 💑

Hi semua selamat pagi yang indah🌈🌤 Jom kita ingat semula pagi ni🥰 Agak-agak dah berapa tahun ya tahun ni anda berkenalan dengan pasangan masing-masing?😍 Tahun bila mula kenal? Tahun ni dah berapa tahun pula kenal?😘 Jom komen bawah, nak tengok ingat lagi tak😉

Tahun ni tahun ke berapa ya? 💑
651 Balas

5 tahun 6 bulan lebih.. May 2016. ikut dari yg btl2 mula kenal n jumpa d skola gunsanad.. ingtkn dia tu budk tgktn 3. rupanya satu umur.. dia prnh ckp masa mula2 dtg dkt sy tu, itu prtama kali dia cuba beranikan diri brkawan.. start suka2 tu masa 2018 bulan 6 dah ada start2 sy dan dia cari sesama kami balik sbb masa sblm tu prnh slalu chat dan dia prnh ambl brat ttg sy, sy jadi tfikir baik pegi dkt org yg prnh bagi hint layan kita dgn baik even x pasti dia suka kita ka x.. kembali lah ber contact.. then baru 1 bulan begitu sy start meluah dan rupanya dia pun suka dkt kita. official ber suka2 ni start bulan 8 2018. kira2 dh jdi insan saling suka mnyukai ni dah 2 tahun 3 bulan yee..