Mommies dah berapa minggu tu?

Selamat tengah hari mommies to-be semua🥰 Dah berapa minggu tu? Macam mana? Okay lagi tak setakat ni🤰 Jom komen ikut emoji dan minggu masing-masing dekat bawah😘 Semoga dipermudahkan segala urusan mommies semua💐

Mommies dah berapa minggu tu?
2091 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

24 mnggu 2 hari. . Doakan semoga saya lahir cukup bulan , saya ta k nak lahir pramatang lagi. . Saya takutt . . ank prtame dan kdua smua lhir xckup buln , yg prtame 26w, Sempat 5 hari shje hdup, ank kdua alhamdulillah , 34 mnggu 5 hari , walau lhir xckup buln , skrang ni dia 1 tahun dah. . mmbesar dgn baik , sy hrap kamu semua doakan sy yg strusnya , lhir ckup bulan. .

Baca lagi
2w ago

trme ksih yg mndoakan sy,smoga kmu smua pom sbaliknya. . dprmdhkan sgala urusan sllu. .

💜 Still surviving with heartburn and constipation also food aversion 😂 So far now i'm 11 weeks and 6 days Thank God🙏🙏 I pray that my 2nd pregnancy will be great..and also to all mommies..we can get through this.. May God bless all mommies out there🙏😇😘😘 stay safe and healthy ❤️

15 weeks..alhamdulillah selera mkn dh kmbali..msa awal2 tahu ritu alahan xnk mkn lngsng..nk msuk 2/3 bln jgk xda slere mkn..smpi nasi n laok2 favorite pn xbole nk sentuh..smpi risau jdinya masaitu tkut bby xckup nutrisi..tny doc ckp normal..tu hny alahan first trimester.

37w 2d Tp badan dh rsa lain2, sakit belakang, sakit perut x selesa rsa mengeras ja, rsa mual cam nak muntah, selera mkn kurang, mkn/ mnum ckit ja trus perut mengeras sngat, Pertanda nak bersalin kh ni...

❤..tp dh 3 ari ade pendarah dan arini pingang rse sakit ...dh check klink tp 3 ari yg lps doc kata bby ok..adekah normal kalau saya rse sakit pingang n ade pendarahan?

3w ago

sis macmner yea.. sy pun sama.. masuk 11week tp ada drh kuar..xbyk byk cm ledir..xsakit pun..isau..🥺

💛 dah 25w! Berat naik mendadak sebab dah stop muntah2.. minum air gula, alhamdulillah results okay. Skrg kalau sy berjalan lama sikit, mata akan berpinar. Normal ke? Tapi bacaan hb sy okay.

❤️ 4week 3days. pregnancy kali nie penat dia lain macam. sampai rasa macam orang ada semput bila setiap kali nak tarik nafas. sakit badan tak boleh bawak bincang habis sakit satu badan.

❤️ . saya lebih suka makan pedas and manis pregnant kalini .. masam masam langsung tak boleh go . and saya rasa badan kalini penat and letih sangat sangat dari pregnant anak sulung

Alhamdulillah🤲🏻..Aisyah 10 weeks 5 hari mengandung anak sulung @ masa checkup 2 sept hari khamis minggu lepas doktor cakap nampak kantung saja @ janin tak nampak sebab apa..?🙂

2mo ago

Insha"Allah Amiin Ya Rabbal Alamiin semoga di permudahkan rezeki lain sebab sekarang memang takda nampak apa2☺️

💚33minggu 4hri,pinggan kerap sakit, smpai rsa dh tk larat, kena bnyak bedrest, tkut bersalin nnti tenaga tak ckup, sebulan lebih lgi nk jumpa cinta hti mama ni☺️☺️