Tahun ni tahun ke berapa ya? 💑

Hi semua selamat pagi yang indah🌈🌤 Jom kita ingat semula pagi ni🥰 Agak-agak dah berapa tahun ya tahun ni anda berkenalan dengan pasangan masing-masing?😍 Tahun bila mula kenal? Tahun ni dah berapa tahun pula kenal?😘 Jom komen bawah, nak tengok ingat lagi tak😉

Tahun ni tahun ke berapa ya? 💑
651 Balas

kenal hujung tahun 2016 , konon baru habis pt3 nak cari boyfriend 😝 kenal dia dkt wechat , dia yg tegur dulu . bila teringat balik tak sangka saya main wechat 🤣 masa tu umur saya 15 tahun , suami pula 18 tahun . kenal hampir 5 tahun , dia pon buat keputusan untk kahwin pada 20/5/2021 & sekarang alhamdulillah saya bunting pelamin 🥰 doakan semua baik baik sahaja aamiin