Suami cepat klimaks

Kenapa ye suami saya cepat klimaks? Ade ke cara utk bg die tahan lame. Kdg sy blum dpt orgasm die dh klimaks. Mcm xsempurna perasaan sy bile x kesampaian.

30 Balas

suami sy pun cmtu jgk dlu n skrg. tp sy bg dy makan cndy stiap kaali nk brsme. candy tu mmg brkesanla sbb dh bbyk kali sy repeat. tp tk sllu pun suami makan sbb dy ckp ade effect . tp dy xprnh dptla effect tu just dy dgr org ckp ade effect jgk. 1 biji tu thn 3 hri. kalau dy mkn pstu kalau nk on je mmg lama la jgk dy blh brthn dlm 30 min cmtu. kdg2 sy plk yg rse penat n letih.. dy plk yg trlbih ghairah and slgi xpncut slgi tu mcmm2 style dy buat.. act sy suruh dy mkn cndy tu sbb dy sllu ngs sbb bru je msuk dh pncut. sy sdh tgk suaami cmtu. lps dy makan cndy tu sama2 kitorg rse puas hti.. sy xleh tgk dy sedih. lg2 ngs tiap kali brsme.. dy dh prgi berurut, makan apepun sume dh amalkan ttp xjd pape . lps mkn candy tu brulah dy jd lain. dy pnye bird tu pun ble msuk je dlm sy pnye, rse senak sikit sbb dy jd besar ble stim. tp okela thn lama la jgk . tp ble pregnant ni trmster ke 2 n 3 sy mmg xslsq nk brsme dgn suami lg2 ble suami nak. sy xblh nk bg sbb perut sy makin besar n sy rse betul2 xselesa. trimester pertama je sy blh bg sbb perut xketara sgt.. kdg2 kesian tgk suami, tp dy fhm. dy xpkse sy ..

3mo ago

setakt yg suami sy makan tkde effect pun. skrg even ank dh keluar pun , dy still suruh sy cri lagi candy tu. 😅 sbb dy serasi dgn candy tu..

sy tak tau napa, mungkin tak reti lagi kot walaupun 10 bulan kawin, tapi sy tak suka laki sy lambat2 hahahah..mmg nak cepat je sbb sy penat..kdg tu penat smpai menangis sndiri tp bkn dpn dia la...penat n sakit kdg tu..kenapa ya? sy bermasalah ea😅n sejujurnya sy tak tau pun kepuasan perempuan tu mcmna haha..rasa biasa je kalau tgh bersama tu cuma rasa senak la..tah tak reti la malas 😂yg pnting dh mengandung ni okay la ni hahsh ..suami kdg ad jgk dia stress sndiri sbb cepat sgt pancut tp sy lagi suka haha..

2y ago

owh ad yg senasib rupanya😂🥲igt sy je pelik hahaha takpa la yg pnting bahagia n sy tak kisah pun hahah..skrg dah pegnant 7 bulan lagi la tak kisah🤣

mmg normal lelaki cepat klimaks, mula mula dulu saya sampai merajuk & ckp saya tak puas lagi 😂 sejenis saya pulak mmg tak boleh simpan lama lama perasaan tu, terus ckp je. but now husband boleh control bagi lama, kekadang bila lama sangat sex drive saya tepuk husband bagi cepat keluar, letih pulak saya lelama 😂. ape ape pun sis kena berbincang. ape yang penting ? communication 😉

2y ago

hahahaha sama sis. dulu merajuk. tp xsimpan terus cite. kadang2 kite perlukan berterus terang da . sbb lelaki ni die tak paham kalo kite pendam2. last2 skg ni kite yg kene tepuk die suruh pancut. tak larat lama2 🤣

Berapa cepat tu? Kalau baru 2-3 kali keluar masuk dah klimaks itu ada masalah. Kalau dalam 5-20 minit masuk tu biasa la sis. Depends juga dia penat bekerja mungkin. Kalau nak perform sampai 1 jam itu dalam porn mungkin la 😭 satu lagi kena discuss openly juga dgn husband. Inform yg apa yg terbuku. Maybe boleh tukar position or mulakan dgn foreplay. Communication dulu.

ada taktik dia masa bersama tu. satu masa suami mendayung tu bila dia dah nak pancut dia stop kejap dayung. contorl nafas dia semua. kalau stop pon tak boleh dia tarik keluar dulu, then main dgn sis lah. mcm jilat kat payudara, kat kemaluan tu. main dengan jari. then bila dah stable balik, baru sambung mendayung lagi. try lah mcm2 posisi utk kte dpt klimaks, try kte dekat atas, atau doggy style ke

ni kena urut. suruh husband pg crik org kg yg pandai urut batin. jgn sebarangan org, sbb ade jenis yg urut zakar dgn cara melancap kan. tu cara yg salah. cara yg betul, urut dkt pangkal peha, ada urat dkt situ. awak pon boleh tgok dkt youtube cara nak buat urutan tu. lps tu bgitau husband suruh foreplay dlu sampai awk puas. kalau husband merokok, boleh suruh dia berenti.

2y ago

tumpang tanya.. kenapa masa tido, sy rasa mcm klimaks ? padahal tak da bt apa pun. Rsa mcm stim terlampau. And keadaan tu bt perut sy cramp. sy preggy 6w. Hari tu jd spotting bila rsa mcm tu. Mcm mna nk elak ye ? Tgh2 mengandung ni xbernafsu pun. Tapi dia jadi sendiri bila time kite tengah tido.

lelaki memang cepat capai klimaks berbanding perempuan. kadang dua ke tiga kali klimak baru dapat yg puas. jd sebelum bersama, minta suami foreplay lebih lama supaya lebih mudah atau cepat klimaks dan puas pada perempuan. saya sendiri pon kadang klimaks pertama masih belum puas, jd suami akan lebihkan masa foreplay supaya dua2 dpat capai klimaks pada masa yg sama.

kena buat urutan batin, boleh google cara urutan. sy pun macam tu juga. suami cepat klimaks, tak adil pun ada. kita perempuan memang lama nak capai klimaks. mungkin boleh buat urutan batin untuk suami, kemudian suruh suami buat kita rasa stim dulu. macam cari spot yg buat kita mudah sensitif. baru la boleh geli²kan suami.

Bg dia makan jamu tongkat ali😂 suami sy mkn utk kesihatan la sbb dia pergi mengurut badan tp org urut tu offer. Ceh blh pulak tahan lama jugak la. Dia mcm ada tenaga sikit. Biar je dia pancut for first time, lepastu dia teruskan je sampai kita pulak klimaks. Selalu mcmtu. Mmg lelaki cepat sikit keluar air.

kalau gelojoh mmg 2,3 minit dah habis..suami isteri kena kerjasama.. kalau dia rasa nak klimaks, stop dlu..hold tarik nafas dlm2..ulang je.. last2 perempuan yg xcukup nafas..rasa2 dah penat main biji sampai klimaks..then klimaks sama2..xpyh krim2 ubat2, kopi bagai..