Suami cepat klimaks

Kenapa ye suami saya cepat klimaks? Ade ke cara utk bg die tahan lame. Kdg sy blum dpt orgasm die dh klimaks. Mcm xsempurna perasaan sy bile x kesampaian.

30 Balas

ni kena urut. suruh husband pg crik org kg yg pandai urut batin. jgn sebarangan org, sbb ade jenis yg urut zakar dgn cara melancap kan. tu cara yg salah. cara yg betul, urut dkt pangkal peha, ada urat dkt situ. awak pon boleh tgok dkt youtube cara nak buat urutan tu. lps tu bgitau husband suruh foreplay dlu sampai awk puas. kalau husband merokok, boleh suruh dia berenti.

2y ago

tumpang tanya.. kenapa masa tido, sy rasa mcm klimaks ? padahal tak da bt apa pun. Rsa mcm stim terlampau. And keadaan tu bt perut sy cramp. sy preggy 6w. Hari tu jd spotting bila rsa mcm tu. Mcm mna nk elak ye ? Tgh2 mengandung ni xbernafsu pun. Tapi dia jadi sendiri bila time kite tengah tido.