Suami cepat klimaks

Kenapa ye suami saya cepat klimaks? Ade ke cara utk bg die tahan lame. Kdg sy blum dpt orgasm die dh klimaks. Mcm xsempurna perasaan sy bile x kesampaian.

30 Balas

kalau gelojoh mmg 2,3 minit dah habis..suami isteri kena kerjasama.. kalau dia rasa nak klimaks, stop dlu..hold tarik nafas dlm2..ulang je.. last2 perempuan yg xcukup nafas..rasa2 dah penat main biji sampai klimaks..then klimaks sama2..xpyh krim2 ubat2, kopi bagai..