Air ketuban atau air klimaks?

Maaf soalan sensitif..sy pregnant 23w..sewaktu foreplay dgn suami tiba2 ada air jernih mengalir mcm kencing..sekali tu saja kemudian tak ada dah air keluar.. sy confuse adakah air ketuban atau air klimaks? Sbb sy x pernah klimaks sampai squirt.. Waktu keluar tu tak ada rasa apa tahu2 je dah basah.. n tak sedar air keluar ikut mana..Selepas tu tak ada rasa sakit n bby aktif mcm biasa.. Maaf bertanya..Harap yg berpengalaman dpt membantu... #pleasehelp #ingintahu #pregnant #airketuban

2 Balas

klu awak ragu2, bley peg klinik swasta utk scan.. ckp je nk scan biasa.. nant sonographer akn ukur jgak jumlah air ktuban..

5mo ago

oohhh ok baik sis..t.kasih byk2 ya

Rasa mcm air ketuban je sis , awk gi klinik lah untuk kepastian risau plk kat baby

5mo ago

ohh..sis pon sama juga ke situasi nya.. air keluar waktu bersama suami n sebenarnya tu air ketuban?