Suami cepat klimaks

Kenapa ye suami saya cepat klimaks? Ade ke cara utk bg die tahan lame. Kdg sy blum dpt orgasm die dh klimaks. Mcm xsempurna perasaan sy bile x kesampaian.

30 Balas

mmg normal lelaki cepat klimaks, mula mula dulu saya sampai merajuk & ckp saya tak puas lagi 😂 sejenis saya pulak mmg tak boleh simpan lama lama perasaan tu, terus ckp je. but now husband boleh control bagi lama, kekadang bila lama sangat sex drive saya tepuk husband bagi cepat keluar, letih pulak saya lelama 😂. ape ape pun sis kena berbincang. ape yang penting ? communication 😉

2y ago

hahahaha sama sis. dulu merajuk. tp xsimpan terus cite. kadang2 kite perlukan berterus terang da . sbb lelaki ni die tak paham kalo kite pendam2. last2 skg ni kite yg kene tepuk die suruh pancut. tak larat lama2 🤣