Suami cepat klimaks

Kenapa ye suami saya cepat klimaks? Ade ke cara utk bg die tahan lame. Kdg sy blum dpt orgasm die dh klimaks. Mcm xsempurna perasaan sy bile x kesampaian.

30 Balas

suami sy pun cmtu jgk dlu n skrg. tp sy bg dy makan cndy stiap kaali nk brsme. candy tu mmg brkesanla sbb dh bbyk kali sy repeat. tp tk sllu pun suami makan sbb dy ckp ade effect . tp dy xprnh dptla effect tu just dy dgr org ckp ade effect jgk. 1 biji tu thn 3 hri. kalau dy mkn pstu kalau nk on je mmg lama la jgk dy blh brthn dlm 30 min cmtu. kdg2 sy plk yg rse penat n letih.. dy plk yg trlbih ghairah and slgi xpncut slgi tu mcmm2 style dy buat.. act sy suruh dy mkn cndy tu sbb dy sllu ngs sbb bru je msuk dh pncut. sy sdh tgk suaami cmtu. lps dy makan cndy tu sama2 kitorg rse puas hti.. sy xleh tgk dy sedih. lg2 ngs tiap kali brsme.. dy dh prgi berurut, makan apepun sume dh amalkan ttp xjd pape . lps mkn candy tu brulah dy jd lain. dy pnye bird tu pun ble msuk je dlm sy pnye, rse senak sikit sbb dy jd besar ble stim. tp okela thn lama la jgk . tp ble pregnant ni trmster ke 2 n 3 sy mmg xslsq nk brsme dgn suami lg2 ble suami nak. sy xblh nk bg sbb perut sy makin besar n sy rse betul2 xselesa. trimester pertama je sy blh bg sbb perut xketara sgt.. kdg2 kesian tgk suami, tp dy fhm. dy xpkse sy ..

4mo ago

setakt yg suami sy makan tkde effect pun. skrg even ank dh keluar pun , dy still suruh sy cri lagi candy tu. 😅 sbb dy serasi dgn candy tu..