hubungan kelamin

Nak tanye if bsama suami tapi tak penah klimaks boleh ke mengandung ye? Suami dah klimaks then tanya bini dah ke belum.. nak sedapkan hati dua2 pihak ckp je dah.. boleh mengandung ke ye?

12 Balas

sy baru tau if isteri xklimaks pn blh mngandung sbb mse awal kahwin dulu my mom ckp 2 2 kne klimaks dlm mase y same bru boleh mngandung.. 😅

2y ago

Saya rasa. Sis boleh membaca. Bab inzal. Kita isteri klimaks tu hak batin kita juga. Antara Nafkah batin dr suami utk kita. Tak fair kalau hanya suami tg mendapatnya ☹️ lagipun kan dah halal. Suami puan hak puan and halal, jadi boleh slow2 talk, kalau segan mcm saya dulu baca je, pastu saya bagi hint ke husband baru dia fhm bahasa.

Mestilah boleh. Janji waktu tu puan subur dan suami keluarkan sperma dalam puan 😁

Boleh sis janji sperma suami + benih sis dpt bertemu waktu yg sesuai, waktu subur hehe..

Boleh sis org kna rogol x klimaks pun mngbdung

Boleh sis.. Bercantum nya sperm dan telur pmpuan kena waktu subur mmg akn mnjadi

Boleh.. asalkan ada air mani yg masuk & bersama ketika minggu subur..

5y ago

Ohh bru tau.. ingtkan kene dua2 klimaks baru boleh memgandung.. huhu

boleh saya dulu memula kawin xreti lg xpnah klimaks pnah ngandung..

5y ago

Yee sy pon bru kawin xpandai lgi 😅.. xde klimaks lame2 dah bsama ttiba mgndung.. tkjut gak sbb slma ni pkir kene dua2 klimaks bru leh ngandung.. syukur alhamdulillah rezeki 😁

Boleh sis. Untuk mengandung, hanya perlu sperma dan ovum :)

Klo waktu subur.... N Allah izinkn jd, maka jadilah

Boleh sis. Puncanya sperm suami yg dah ada dlm rahim sis.

5y ago

Ok sis..