suami cepat klimaks

ada tips tak nak bagi suami lambat klimaks? ada jugak try guna tisu magic, tapi mcm takda kesan pun 😅

4 Balas

berapa lama than? kalau 5-20m after intercourse tu normal je. kalau nak sampai 1jam tu dlm porn jee. reality x pon. boleh suruh husband bljr cara urut dkt google ade youtube ade. or suruh husband pegu berurut dgn org kg, otai2. kalau smoking, boleh suruh die berhenti smoking. and boleh lebih on foreplay dlu, puaskan awak dlu, bru mula intercourse. suruh husband belajar cara pernafasan. if rasa nak pancut boleh relax dulu, keluar kan, sambung foreplay. die rse ok nnti boleh continue balik.

Suami perlu dptkn rawatan di kk & kalau berlanjutan blh jumpa pakar di hospital. Nothing to hide or ashamed. Jgn risau dorg akn bantu dgn cara yg btl & sepatutnya.

boleh try minyak lintah , kena amalkan urutlahhh . Alhamdulillah berkesan