Suami cepat klimaks

Kenapa ye suami saya cepat klimaks? Ade ke cara utk bg die tahan lame. Kdg sy blum dpt orgasm die dh klimaks. Mcm xsempurna perasaan sy bile x kesampaian.

30 Balas

Berapa cepat tu? Kalau baru 2-3 kali keluar masuk dah klimaks itu ada masalah. Kalau dalam 5-20 minit masuk tu biasa la sis. Depends juga dia penat bekerja mungkin. Kalau nak perform sampai 1 jam itu dalam porn mungkin la 😭 satu lagi kena discuss openly juga dgn husband. Inform yg apa yg terbuku. Maybe boleh tukar position or mulakan dgn foreplay. Communication dulu.