Suami cepat klimaks

Kenapa ye suami saya cepat klimaks? Ade ke cara utk bg die tahan lame. Kdg sy blum dpt orgasm die dh klimaks. Mcm xsempurna perasaan sy bile x kesampaian.

30 Balas

Bg dia makan jamu tongkat ali😂 suami sy mkn utk kesihatan la sbb dia pergi mengurut badan tp org urut tu offer. Ceh blh pulak tahan lama jugak la. Dia mcm ada tenaga sikit. Biar je dia pancut for first time, lepastu dia teruskan je sampai kita pulak klimaks. Selalu mcmtu. Mmg lelaki cepat sikit keluar air.