Suami cepat klimaks

Kenapa ye suami saya cepat klimaks? Ade ke cara utk bg die tahan lame. Kdg sy blum dpt orgasm die dh klimaks. Mcm xsempurna perasaan sy bile x kesampaian.

30 Balas

kne bgthu husb utk bykkan bersenam. then msa bersama tu,try jgn fokus "kesedapan" tu. kalau rasa nk terpancut,dia akn keluarkan dlu. rilek2 foreplay dlu. jgn pegang dia punya. dia dh ok,on balik smpai sma2 reach klimaks

Puan dulu dayung lama2.. Lepas puan dah klimaks, then turn dia plk dayung. Kalau dia dayung dulu mmg dia dulu klimaks. N yes mmg lelaki cepat klimaks. Wanita makan masa.

klw suami cpt klimaks cuba try skali lg..mst lama…laki klw smpan bnyak harii bru nk buat mmg cpt kluar…klw dh kluar tu hari yg sma try buat skali lg mst lmbt kluar…

sy jenis 2jam pn xtntu klimaks lg. jenuh belemoih member, kdg mcm nk sampai, tp xsampai2. as perempuan pening juga memikir. ada tak yg blh bg tips utk cptkn sikit klimaks tu.

2y ago

ada buku ke sis? kalau tau nanti info ya. nak suruh husb study.

Mmg lelaki cepat klimaks vs perumpuan itu natural. Lelaki perlu kesabaran utk menunggu isteri sblm dia inginkan. Ini normal sis

suami Sy pakai condom bagi delay tknk pancut awal dkt shopee pun mmg ada khas condom utk delay climax. bg sy ni paling muda tkpayah nk makan2 ke apa

kadang sebab penat takde tenaga memang jadi cepat siap..ikut mood dorang jugak..klau tak penat cergas len macam.kita pulak yg tak larat nak layan..

Boleh suruh puaskan isteri dulu..mcm2 teknik ada atau bersenam untuk naikkan stamina. Kalau susah juga, beli la ubat prolong untuk membantu suami

Erm suami saya pon cepat sebab dia kata ketat sangat. Geram dengar tapi saya ok je, sebab saya kekadang pon macam cepat je klimaks

klau laki sy tanya dlu syg dh puas blom hahaha bila kata dh bru dy lpskn🤣kene bg kerja sme dy pun mna blh puas sorg aje sian wife