bersama suami

hye,sy ada nk tnya sikit,sy preggy dh masuk 5bulan,dan smlm sy ada bersama dgn suami,lps sy klimaks,sy pegang perut rasa mcm baby mngeras..perut jd keras..dlm 2-3minit mcm tu..lps tu ok balik..knp ya jd mcm tu,?adakah berbahaya kpd baby klau bersama suami?sy risau sbb stiap kali sy bersama suami dan time sy klimaks,msti perut jd mngeras..tq..maaf klau soalan kurang mnyenangkan.cuma ingin tahu..

2 Balas

Sy pun..tmbh bila nak start baby mengeras & dia aktif gerak pdhl bla xbrsama ok je...

Mmg normal mcm tu sbb otot rahim menegang smsa bersama n klimaks..