Suami cepat klimaks

Kenapa ye suami saya cepat klimaks? Ade ke cara utk bg die tahan lame. Kdg sy blum dpt orgasm die dh klimaks. Mcm xsempurna perasaan sy bile x kesampaian.

30 Balas

ada taktik dia masa bersama tu. satu masa suami mendayung tu bila dia dah nak pancut dia stop kejap dayung. contorl nafas dia semua. kalau stop pon tak boleh dia tarik keluar dulu, then main dgn sis lah. mcm jilat kat payudara, kat kemaluan tu. main dengan jari. then bila dah stable balik, baru sambung mendayung lagi. try lah mcm2 posisi utk kte dpt klimaks, try kte dekat atas, atau doggy style ke