Suami cepat klimaks

Kenapa ye suami saya cepat klimaks? Ade ke cara utk bg die tahan lame. Kdg sy blum dpt orgasm die dh klimaks. Mcm xsempurna perasaan sy bile x kesampaian.

30 Balas

lelaki memang cepat capai klimaks berbanding perempuan. kadang dua ke tiga kali klimak baru dapat yg puas. jd sebelum bersama, minta suami foreplay lebih lama supaya lebih mudah atau cepat klimaks dan puas pada perempuan. saya sendiri pon kadang klimaks pertama masih belum puas, jd suami akan lebihkan masa foreplay supaya dua2 dpat capai klimaks pada masa yg sama.