obsess dengan suami sendiri

saya dah hamil 10 minggu saya obsess dengan suami saya sendiri sampai tak boleh berjauhan dengan dia ..berjauhan je menangis ..😂😂 normal kah ibu2? kadang2 saya rasa mcm over pulak ..ada tak mcm saya ? ehehe..kenapa tu ya😅

25 Balas

sama lh tpi masa trimester 1& 2 ok ja suami tak balik rmh kdng 1mnggu tak blik kerja luar... masuk trimester 3 makin obses dngn laki.. smpai kdng2 dy 1 mnggu 2-3 kli cuti sbb nak teman saya kat rumah 🤣🤣🤣.. nasib tak tinggal dngn mak mntua klw tak hbis d bebel 🤣🤣🤣.. ni da nk dekat2 branak ni pun masih nk bekepit je dngn suami.. sehari tak nmpk dy nak nangis ja... kdng kesian kt suami pksa layan je karena saya.. lgipun 1st baby 🥰🥰

rasanyaaaaa apa yg sa alami skg ni mmng pmbawaan mngndung 🤣 sblm ni asal cuti skolah, slalu blik kg pisah dgn laki . sy balik kg sndiri , laki blik kg sndiri.. 2 mnggu ke berbulan2 ke tak kisah berjauhan 🤣 tpi pelik,skg laki keluar beli brg dpur pun mcm2 dah fkiran, merajuk lain mcm .. lmbt balik sikit hati x tenang🤣 pdhl pekan dekat je.. adoi stress dgn diri sndiri..

haha saya dh mula rasa dah perasaan nak menggedik tu sis.. hari ni baru masuk 6w.. tak sabar nak tunggu jumaat ni suami balik bercuti (pjj).. dlm hati hari² rindu.. beza dgn last prengancy masa ngandung anak laki mmg benci tak suka tengok suami.. bau suami pun tak suka.. asyik nak marah ajak bertumbuk pun ada 😆.. suami layan je dulu..

Sama sis. dlu masa prgnt anak kdua..laki kerja jauh..so tiap malam wajib call..klu tak dpt call..nangis sbb rindu..😂😂 trasa btul mcm mngada masa tu..klu boleh nk dkt dgn hsbnd je..tapi sygnya hsbnd krja jauh..so dia srh sya duk kg..sbb takde kwn kat rumah klu dia outstation..Skg anak no 2 perempuan mmg anak daddy..😆😆

saya pernah mcm ni msa second baby...tp Allah lebih sayangkn baby saya tu..tak sempat pun nak jumpa...sekejap je dalam peyut saya..🤲🏻😭 tapi masa mgandung tu saya sgt2 tak boleh berjauhan dgn suami...nak 24 jam je dpn mata...rindu melampau2...smp msa dia kerja pun saya dok call nak ckp smbl nangis2 rindu..🤣🤣

Sama macam saya, suami jauh sedih + marah minta balik kerja awal. Keluar gi manamana nak ikut, rasa nak menggedik manja je bila dengan suami. Suami tak layan sikit (padehal tgh buat kerja) rasa nak merajuk. Nasib laki jenis melayan. Barubaru ni scan 22w dapat tahu baby girl ahahaha penangan first baby kot. Hihihi

2y ago

adoi rsa lucu la, sbb mcm ni la yg sa tngh alami skg 🤣 lain mcm perangai.. smpi bedebar2 jntung merajuk + marah.. laki sblh pun klau x kna layan trus merajuk brhari2

sejak kandungan masuk 2bln lbh, sy sllu perasaan laki mkin hensem😂 tgk pelakon korea tp xtpkir pun dorg tu hensem🤣 seolah husband sy la plg hensem sy tgk skrg.. skrg bru 3m, blm dpt tau lg jantina bby.. bulan dpn husband trun offshore nta mcmna la handle rasa rindu lps ni huhu...

2y ago

sama laa sis.. sy ada puji husben ckp knpa mkin hensem, dia jwp "biasa la laki msti hensem wktu wife preggy" dgn muka kembang d puji hensem🤣🤣

Ya, sya dri first trimester smpai dh 36 minggu asyik nk menempek ja dgn suami. Nak peluk n ketagih bau dia. Dia mandi ke x mndi lg ke..mmg nk bau dia. Kalo dia outstation ja mest spare baju dia yg dh pakai..peluk baju tu smbil nangis2..😅

sye mse ank first mcm ni la,tkboleh jauh dng suami,smpai dia slalu kje blik half day. Lpas tu kluar dr kcik smpai besar muka dia,perangai tkpyh ckp la copy paste teruk,

2y ago

Hahahaha samalah sy pun.

Cuba untuk kawal emosi sis.. 😁 Saya dulu... Anak 1st..jauh dgn suami.. Utara vs selatan. Nangis tu tiap hari.. Kesannya pada anak... Kuat sgt menangis n manja betol bila besar 😂 🤣 🤣 🤣