obsess dengan suami sendiri

saya dah hamil 10 minggu saya obsess dengan suami saya sendiri sampai tak boleh berjauhan dengan dia ..berjauhan je menangis ..😂😂 normal kah ibu2? kadang2 saya rasa mcm over pulak ..ada tak mcm saya ? ehehe..kenapa tu ya😅

25 Balas

Sama macam saya, suami jauh sedih + marah minta balik kerja awal. Keluar gi manamana nak ikut, rasa nak menggedik manja je bila dengan suami. Suami tak layan sikit (padehal tgh buat kerja) rasa nak merajuk. Nasib laki jenis melayan. Barubaru ni scan 22w dapat tahu baby girl ahahaha penangan first baby kot. Hihihi

2y ago

adoi rsa lucu la, sbb mcm ni la yg sa tngh alami skg 🤣 lain mcm perangai.. smpi bedebar2 jntung merajuk + marah.. laki sblh pun klau x kna layan trus merajuk brhari2