obsess dengan suami sendiri

saya dah hamil 10 minggu saya obsess dengan suami saya sendiri sampai tak boleh berjauhan dengan dia ..berjauhan je menangis ..😂😂 normal kah ibu2? kadang2 saya rasa mcm over pulak ..ada tak mcm saya ? ehehe..kenapa tu ya😅

25 Balas

sejak kandungan masuk 2bln lbh, sy sllu perasaan laki mkin hensem😂 tgk pelakon korea tp xtpkir pun dorg tu hensem🤣 seolah husband sy la plg hensem sy tgk skrg.. skrg bru 3m, blm dpt tau lg jantina bby.. bulan dpn husband trun offshore nta mcmna la handle rasa rindu lps ni huhu...

2y ago

sama laa sis.. sy ada puji husben ckp knpa mkin hensem, dia jwp "biasa la laki msti hensem wktu wife preggy" dgn muka kembang d puji hensem🤣🤣