obsess dengan suami sendiri

saya dah hamil 10 minggu saya obsess dengan suami saya sendiri sampai tak boleh berjauhan dengan dia ..berjauhan je menangis ..😂😂 normal kah ibu2? kadang2 saya rasa mcm over pulak ..ada tak mcm saya ? ehehe..kenapa tu ya😅

25 Balas

saya pernah mcm ni msa second baby...tp Allah lebih sayangkn baby saya tu..tak sempat pun nak jumpa...sekejap je dalam peyut saya..🤲🏻😭 tapi masa mgandung tu saya sgt2 tak boleh berjauhan dgn suami...nak 24 jam je dpn mata...rindu melampau2...smp msa dia kerja pun saya dok call nak ckp smbl nangis2 rindu..🤣🤣