Penjarakan

Sy dgn suami sy berjauhan...mcm mana ya?

2 Balas

nk mcm mana apa? pi lah dkt suami tu kalau nak. kalau x,pjj jela. pilihan dkt tgn awk. nak pi kt suami atau nk pjj. tu je.

2y ago

Die mintk pendapat je awk. Boleh tk klau bgi pendapat tu elok skit. Pendapat yg awk bgi tu mmg betul tpi agak mcm tk berape nk menjage hati org sgt. Betul klau nk tu pi lah dkt husb tpi incase klau situation akk ni sorang di SS atau sorg di semenanjung mne lah boleh hritu jgk pi. And incase die tk mmpu nk pi dkt suami atau suami pi dkt die mcm mne ?

mcm mne ape ye . nk plan mngandung ke. awk leh try gune opk..sye pon pjj

2y ago

oky...nnti sy try