obsess dengan suami sendiri

saya dah hamil 10 minggu saya obsess dengan suami saya sendiri sampai tak boleh berjauhan dengan dia ..berjauhan je menangis ..😂😂 normal kah ibu2? kadang2 saya rasa mcm over pulak ..ada tak mcm saya ? ehehe..kenapa tu ya😅

25 Balas

Cuba untuk kawal emosi sis.. 😁 Saya dulu... Anak 1st..jauh dgn suami.. Utara vs selatan. Nangis tu tiap hari.. Kesannya pada anak... Kuat sgt menangis n manja betol bila besar 😂 🤣 🤣 🤣