obsess dengan suami sendiri

saya dah hamil 10 minggu saya obsess dengan suami saya sendiri sampai tak boleh berjauhan dengan dia ..berjauhan je menangis ..😂😂 normal kah ibu2? kadang2 saya rasa mcm over pulak ..ada tak mcm saya ? ehehe..kenapa tu ya😅

25 Balas

haha saya dh mula rasa dah perasaan nak menggedik tu sis.. hari ni baru masuk 6w.. tak sabar nak tunggu jumaat ni suami balik bercuti (pjj).. dlm hati hari² rindu.. beza dgn last prengancy masa ngandung anak laki mmg benci tak suka tengok suami.. bau suami pun tak suka.. asyik nak marah ajak bertumbuk pun ada 😆.. suami layan je dulu..