obsess dengan suami sendiri

saya dah hamil 10 minggu saya obsess dengan suami saya sendiri sampai tak boleh berjauhan dengan dia ..berjauhan je menangis ..😂😂 normal kah ibu2? kadang2 saya rasa mcm over pulak ..ada tak mcm saya ? ehehe..kenapa tu ya😅

25 Balas

sama lh tpi masa trimester 1& 2 ok ja suami tak balik rmh kdng 1mnggu tak blik kerja luar... masuk trimester 3 makin obses dngn laki.. smpai kdng2 dy 1 mnggu 2-3 kli cuti sbb nak teman saya kat rumah 🤣🤣🤣.. nasib tak tinggal dngn mak mntua klw tak hbis d bebel 🤣🤣🤣.. ni da nk dekat2 branak ni pun masih nk bekepit je dngn suami.. sehari tak nmpk dy nak nangis ja... kdng kesian kt suami pksa layan je karena saya.. lgipun 1st baby 🥰🥰