obsess dengan suami sendiri

saya dah hamil 10 minggu saya obsess dengan suami saya sendiri sampai tak boleh berjauhan dengan dia ..berjauhan je menangis ..😂😂 normal kah ibu2? kadang2 saya rasa mcm over pulak ..ada tak mcm saya ? ehehe..kenapa tu ya😅

25 Balas

sy tidur pas tu mimpi peluk suami rindu smpai nangis2 dlm minpi tu .jaga2 terus penat pas tu sambung nangis lepas terjaga tu hehe jaga tu.. belum scan lg jantina tu hehe

saya PJJ dengan suami sebab alahan yang sangat teruk jadi saya duduk di rumah parents saya. Ya sangat rindukan suami walaupun jumpa every weekend. huhuhuhu

normal klu sy pregnant anak laki cmtu lah.. 🤭klu pregnant anak pmpn xleh dekat ngan hsbnd plak.. tdo pn kne jauh² xleh bau bdn n bau mlut die 🤣

Sy pula.. husband yg xmau jau...tpi apakan Daya..satu d sabah..1 d sarawak...setiap bulan husband dtg sarawak😅😅😅

mcm keadaan sye skrg, pdhal suami bru gi keje dh tnya blik kul brp... penangan ank prtama mmg cm ni ke😅😅😅

haha normal tu sis. pembawakan anak. hormon masa mengandung ni macam² peelnya 😂 enjoy your pregnancy

sama la. kalau dia keje jauh je dari daerah, terus nangis. hati tisu betul.hmmm.sikit2 nak nangis.hal kecik je pun🤣

ye...sama...Sy prgnt ank perempuan mmg mcm ni...kalau prgnt ank lelaki silap2 blh bertinju dgn suami....🤣🤣🤣

Saya pn sama. Kerap betul rasa rindu dkt husband pastu asyik nk peluk je. Saya dh bersalin baby girl

Hahah saya baby boy, rasa mcm makin nak berenggang pulak ngan suami 😅 terbalik pulak kita