obsess dengan suami sendiri

saya dah hamil 10 minggu saya obsess dengan suami saya sendiri sampai tak boleh berjauhan dengan dia ..berjauhan je menangis ..😂😂 normal kah ibu2? kadang2 saya rasa mcm over pulak ..ada tak mcm saya ? ehehe..kenapa tu ya😅

25 Balas

rasanyaaaaa apa yg sa alami skg ni mmng pmbawaan mngndung 🤣 sblm ni asal cuti skolah, slalu blik kg pisah dgn laki . sy balik kg sndiri , laki blik kg sndiri.. 2 mnggu ke berbulan2 ke tak kisah berjauhan 🤣 tpi pelik,skg laki keluar beli brg dpur pun mcm2 dah fkiran, merajuk lain mcm .. lmbt balik sikit hati x tenang🤣 pdhl pekan dekat je.. adoi stress dgn diri sndiri..