sedih(upt)

Salam hai mami semua...pagi tadi sy check upt dapat result macam dlm gambar di bawah tu.. sedih nya?...sy period dah lewat 10 hari..doa kan sy dan suami ya moga dapat cahaya mata..aminnnn

sedih(upt)
38 Balas

sy pernah lewat period smpi 67hr, xdtg2.. upt jgn ckp la dah btimbun beli test blk2 -ve jee.. mngkin sbb ganguan hormon n keinginan nak pregnant tu kuat sbb tu ganggu smua tu.. last2 sy da x bharap sgt n xpikir psal nk pregnant.. tup2 prgnant pula bebrapa bulan kemudian.. 😅 cb sis relax je xpyh pikir sgt bnyk2 bdoa sja.. kdg bila pikir sgt xjd ,slalu xpikir tu yg jadi. 😅😅

4y ago

InsyaAllah...moga ada rezeki...doa yg baik2 je... aminnn

sabar, sy dlu pon kerap lewat period dekat 2bln tapi kosong lg..lama2 tak nak fikir, cuma nak enjoy life berdua dulu dgn suami, sekali lps sebulan Allah bg rezeki anak....inshaAllah ad rezeki sis nnt...bnyk kn sedekah kt bdk2, bg kucing mkn

4y ago

InsyaAllah...tq ya

Jgn berhenti berdoa sis.. Sy dlu pown cam tu.. Asal period lmbat yer.. Tros check upt.. Tp negatif.. Kkdng rasa cm nak nangis jer bila tgk upt negatif.. Dekat setahun ttc alhamdulillah barula positif.. Jgn putus asa yer sis

4y ago

Aminnn tq ya sis...sedih juga dah 3x check upt tp 1line je....sy penah bleeding bln11 kandungan nk msuk ke7

Kadang hormon buat ganggu delay piriod kamu.. Sy pun perna.. Smpi 3bln x piriod.. Rupanya keinginan sy tuk pregg kuat.. Tu yg piriod sy terganggu.. Hur..jumpa doc.. Mkn ubat hormon.. Baru piriod dtg.

4y ago

Sebab sy tak penah lewat period..tapi kali ni lewat period sangat...myb sebab hormon kot or sebab teringin sangat nak zuriat....doa yg baik2 je... insyaAllah...aminnn

Sbr sis.. inshaallah ade nnti tue.. sy dlu 5 tahun jgk nk dpt sorg.. mle2 asyik pkir je.. stress.. lme2 sy xnk pkir da.. da give up.. tup2 ade rezeki.. skng ank da 1thun3bln...

4y ago

InsyaAllah..tq ya sis

Sy pn pernah..lewat period smpi 100hari. Tiap kali cek upt..mmg hampa naik 1line je.. Teruskan usaha..nti bile naik 2 line..mcm xpercaya plak..hehe

4y ago

MasyaAllah lama nya sampai 100hari ya lewat period...insyaAllah moga ada rezeki kita semua utk dapat kan zuriat...doa kan sy dan suami ya... aminnn

Sabar ye. Doa banyak. Usaha tawakkal. Kadang waktu kita tak berharap sangat, Tuhan memberi. 😊 InshaAllah. Dia tahu bila kita mampu, bila kita bersedia.

4y ago

Sama sama InshaAllah don't worry. Saya pernah berada di tempat awak.. Keep strong. Dan be happy selalu. Enjoy your beautiful life 😘😘

Waalaikummussalam, In Shaa Allah jgn berhenti berdoa. Nti try check lg pakai upt lain. Dan tgk tarikh upt tu expired bila.

4y ago

Harini pun sy masih check juga upt tapi masih tak ada rezeki lg...sedih sgt....bln 11 sy dah pregg 6 minggu tp msuk minggu ke7 sy bleeding..g hosptl doc check kandungan sy dah 0..😢

Mcm kazen sy. 10 hari jgk lewat. Tapi check tade. Dia da 8 tahun kawin. Semoga dipermudahkan urusan semua.

4y ago

Insha Allah ada rezeki utk sis satu hari nnti.

Jgn putus harap sis... ade org cpt..ade org lmbt.. bykkn berdoa .. Insha Allah ade rezeki yg lbih baik lg..

4y ago

InsyaAllah moga ada rezeki sy dan suami...kdg2 dah tak nak lg meharap...sebab sedih sgt dah..bln 11 sy pregg 6 minggu tp bleeding minggu ke7...