Upt positif jadi negatif

hi mommie.. sy sepatutnya period on 12th april.. dh lewat 10hari.. hari ke6 lewat period sy check upt positif, 2nd line samar.. xde apa2 alahan.. sblm tu adalah pening, sakit kepala.. hari ni sy check upt turn to negatif.. sedih sy?.. pernah gugur 2kali (blighted ovum).. ada tak mommies disana yg sama mcm sy..?

Upt positif jadi negatif
6 Balas

period masih blm dtg ke? better check clinic terus, sis. harap2 lekat. 😊 saya punya pun samar2. check waktu pagi2 (mmg disarankan mcm tu). tgh hari terus pergi check kat clinic. mmg ada. tp belum ada kantung lagi. sbb baru 8w.

3y ago

sya 6w 5day dah nmpk kantung..tp kantung ja la..skrg dh 8w1d

Sy pn camtu check upt sendiri 2 Kali positif.. Check klinik swasta pn positif 4week.. Semalam bleeding check hospital kerajaan negatif pregnant bukan keguguran..maksudnye skarang bleeding tu period Lewat seminggu.. Redha je la

Amalkan asid folic sis dari sebelum mengandung untuk kuatkan baby 💪🏻👼🏻

Better check klinik. Takut lekat satu. Takut luar rahim satu

apa keputusan time tu? mengandung ke?

Tahniah sis