Period dah lewat 22 hari, masa hari ke 10 lewat, tapi time tu upt -ve. Sy masih musykil nih

5 Balas

hi sis..maaf nak tanya lepas cek kat klinik sis pregnant atau bagaimana? saya juga regular period. miss period masuk 6 hari. esok nak pegi scan. upt negatif juga ni.

1y ago

update utk komen saya ni, sudah saya pergi scan. memang kosong.dinding rahim tak tebal.. sedih juga saya.

Kalau nak confirm kan bole buat blood test beta hcg sis lagi accurate dari upt. Kat klinik biasa pun bole buat tapi dlm 2-3 hari baru dpt result.

2y ago

masa hari ke 10 -ve, doc xnk buat blood test doc soh tgu sebulan lg @ nxt period cycle. cuma tu la ade simptom pregnancy yg sy rasa cthnya sy x lalu mkn nasi + ikan...bole mkn seafood lain selain ikan

hormon kot. sbelum ni haid teratur tak

2y ago

alhamdulillah period teratur sblm nih & x pnh delayed

hormon kot

klinik trus sis

2y ago

ya saya pregnant juga