sedih(upt)

Salam hai mami semua...pagi tadi sy check upt dapat result macam dlm gambar di bawah tu.. sedih nya?...sy period dah lewat 10 hari..doa kan sy dan suami ya moga dapat cahaya mata..aminnnn

sedih(upt)
38 Balas

Waalaikummussalam, In Shaa Allah jgn berhenti berdoa. Nti try check lg pakai upt lain. Dan tgk tarikh upt tu expired bila.

4y ago

Harini pun sy masih check juga upt tapi masih tak ada rezeki lg...sedih sgt....bln 11 sy dah pregg 6 minggu tp msuk minggu ke7 sy bleeding..g hosptl doc check kandungan sy dah 0..😢