sedih(upt)

Salam hai mami semua...pagi tadi sy check upt dapat result macam dlm gambar di bawah tu.. sedih nya?...sy period dah lewat 10 hari..doa kan sy dan suami ya moga dapat cahaya mata..aminnnn

sedih(upt)
38 Balas

saya prnah lewat sbulan puan. tp negative. insyaAllah ad rezeki untuk puan. semoga dipermudahkan urusannya

4y ago

Insyallah....tq ya puan

Sy ad pening loya dalam seminggu mcm tu...check upt 1line...sy g hosptl doc ckp sy pregnant

4y ago

Haaa tu la skrg tgh mkn acid folic juga...tq ya sis..bg semangat kat sy...

Amin. .inshaallah smoga tahun 2020 ni akan dikurniakan kepada sis cahaya mata

4y ago

MasyaAllah...tq ya sis..atas doa2 sis...aminnn...

samalah dh lewat 10 ari..cek upt cm de samar tp kabur sngt2 esok nk g klinik

4y ago

Sy msuk arini 12 ari dah lewat period....pagi smlm pun masih cek upt juga tapi 1line juga....insyaAllah doa yg baik2...tgok lagi habis bulan ni mcm mana...cek lagi....

InshaAllah ada rezeki nanti .. banyak bersabar dan berdoa jgn putus ya 😘

4y ago

Sama sama ❤️

semoga sis dan suami dipermudahkan urusan utk dpt zuriat 2020 ni. aminn

4y ago

InsyaAllah....tq ya sis...doa kan sy dan suami....aminnn...

Try cek blood di klinik.. sbb biasanya urine lambat detect hcg..

4y ago

Haaa tu la klinik belum try pergi cek lagi,sbb sy tak penah lewat period msuk arini 12 ari....sy just cek upt kat umah je..3x dah dgn pagi smlm last cek...insyaAllah ada rezeki sy dan suami....doa kn sy ya....

Aamiin.... Sabar ye, ada nnt. Allah akn bg zuriat utk sis

4y ago

Insyallah....aminnn...tq ya sis

tggu lg 2mggu sis..cek blik ye..insyaAllah ada tu

4y ago

InsyaAllah....moga ada rezeki sy dan suami...tq ya sis....aminnn

Jgn putus asa..semoga dapat preggy pasni..

4y ago

InsyaAllah...aminnn