sedih(upt)

Salam hai mami semua...pagi tadi sy check upt dapat result macam dlm gambar di bawah tu.. sedih nya?...sy period dah lewat 10 hari..doa kan sy dan suami ya moga dapat cahaya mata..aminnnn

sedih(upt)
38 Balas

Jgn berhenti berdoa sis.. Sy dlu pown cam tu.. Asal period lmbat yer.. Tros check upt.. Tp negatif.. Kkdng rasa cm nak nangis jer bila tgk upt negatif.. Dekat setahun ttc alhamdulillah barula positif.. Jgn putus asa yer sis

4y ago

Aminnn tq ya sis...sedih juga dah 3x check upt tp 1line je....sy penah bleeding bln11 kandungan nk msuk ke7