sedih(upt)

Salam hai mami semua...pagi tadi sy check upt dapat result macam dlm gambar di bawah tu.. sedih nya?...sy period dah lewat 10 hari..doa kan sy dan suami ya moga dapat cahaya mata..aminnnn

sedih(upt)
38 Balas

Sy pn pernah..lewat period smpi 100hari. Tiap kali cek upt..mmg hampa naik 1line je.. Teruskan usaha..nti bile naik 2 line..mcm xpercaya plak..hehe

4y ago

MasyaAllah lama nya sampai 100hari ya lewat period...insyaAllah moga ada rezeki kita semua utk dapat kan zuriat...doa kan sy dan suami ya... aminnn