Upt positif

Aslkum.. sy nak tnya sy skrg tgh consume ubat kesuburan progestron, sy lewat period 2 hari then upt positif. Mungkin ke upt sy false result ya? Ubat pon blh bgi efek upt positif kan

Upt positif
2 Balas

kalau nak tahu lebih, untuk confirmkan pregnancy boleh cek bhcg level melalui darah. lebih accurate n dpt tahu dah bpe minggu 😄

kalau nak tahu false atau tak, try pakai upt lain pulak 🤗 sebab saya pun pakai 2 3 jenis upt untuk confirmkan