sedih(upt)

Salam hai mami semua...pagi tadi sy check upt dapat result macam dlm gambar di bawah tu.. sedih nya?...sy period dah lewat 10 hari..doa kan sy dan suami ya moga dapat cahaya mata..aminnnn

sedih(upt)
38 Balas

Jgn putus harap sis... ade org cpt..ade org lmbt.. bykkn berdoa .. Insha Allah ade rezeki yg lbih baik lg..

4y ago

InsyaAllah moga ada rezeki sy dan suami...kdg2 dah tak nak lg meharap...sebab sedih sgt dah..bln 11 sy pregg 6 minggu tp bleeding minggu ke7...