sedih(upt)

Salam hai mami semua...pagi tadi sy check upt dapat result macam dlm gambar di bawah tu.. sedih nya?...sy period dah lewat 10 hari..doa kan sy dan suami ya moga dapat cahaya mata..aminnnn

sedih(upt)
38 Balas

Sabar ye. Doa banyak. Usaha tawakkal. Kadang waktu kita tak berharap sangat, Tuhan memberi. 😊 InshaAllah. Dia tahu bila kita mampu, bila kita bersedia.

4y ago

Sama sama InshaAllah don't worry. Saya pernah berada di tempat awak.. Keep strong. Dan be happy selalu. Enjoy your beautiful life 😘😘