Hospital Kerajaan

Mommies yang pernah bersalin di hospital kerajaan, jom kongsi pengalaman anda!

Hospital Kerajaan
116 Balas

Alhamdulillah, ok sgt2. Doctor dan nurse gov tempat sy beri layanan yg baik. And im lucky dapat bilik first class. So dapat privacy sikit. 😊

8mo ago

Hospital mana tu?

Hospital Selayang.. Alhamdulillah.. Dapat doc nurse yang baik.. Selesa

VIP Member

Hospital Batu Pahat Johor.. Alhamdulillah... 4anak semuanya berjumpa dgn Doc n misi yg baik belaka... 😘😘😘

8mo ago

Tak pernah dengar pula... πŸ™„πŸ™„ Nnti nak tanya lah... Tq info

VIP Member

HTJ SEREMBAN. nice! staff semua elok dn baik.

Alhamdullillah semua ok , saya bersalin anak pertama semua nurse baik walaupun saya asyik jerit β€œNurse” banyak kali nurse tetap bersabar melayan saya walaupun hatinya kita taktahu apa yg diperkata hehehe lepas bersalin saya cakap sorry bnyak kali & terima kasih nurse tu ok jee dia senyum dan berkata β€œtakpe saya faham”

Baca lagi
VIP Member

Hospital melaka. Masuk awal sebab overdue. 5 hari berkampung kat situ πŸ˜‚ (dapat fes class). Lepas bersalin masuk 3rd class 🀣 Dalam LR, tak sedar bila suami masuk. Sebab tengah tunggu turn czer actually. Tetiba doktor bagi normal. Masa bersalin, bidan sangat lah baik. Sedar2 dari mamai sebab sedut banyak gas, terus dia offer milo. Yang lain dah bla dah πŸ˜…

Baca lagi

Memuaskan..

VIP Member

Hospital ampang. Doktor sume baik2 cuma nurse je mulut cm puaka sikit tp ok je sbb sy enjoy beranak kt situ hahah

Hospital umum sarawak.πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ doctors lelaki dia lucu..doctor perempuan seorang tu ada jahat sikit..nurse dorang baik2..

8mo ago

Boleh.kalau husband tak ada,mak kita pun boleh.selain dari tu tak dibenarkan masuk kedalam labour room walaupun awak dah bersalin.kena tunggu kamu dipindahkan ke wad baru boleh ada pelawat.

VIP Member

4 anak semua kat hospital kerajaan dan semuanya lain-lain hospital dan lain negeri...