Kongsikan pengalaman anda!

Ramai ibu yang sedang membuat senarai semak pilihan hospital untuk bersalin di musim PKP ini. Jom bantu mereka dengan kongsikan pengalaman anda di bawah mommies😉

Kongsikan pengalaman anda!
21 Balas

Dua2 anak bsalin di Klinik Dr Raofah Ipoh. Check up pun situ. Total kos masa anak 1st thn 2017 (normal delivery + vacuum) dlm RM34xx utk 3h2m. Anak kedua baru bsalin 4.6.2021 total dlm RM31xx normal delivery..

org ckp berlagak kalau bersalin swasta ni..tapi sebenarnya xsalah menghargai sedikit pengorbanan isteri..bgi keselesaan .Duit bolh Cari...

3y ago

Betul puan. Sebenarnya bukan isu kalau berkemampuan. Si ibu juga yang bertarung nyawa 😊

RM3k ++, hospital az zahrah bangi, bersalin sept 2020. normal + induce drip + sunat anak perempuan + hearing test. Semua terbaik 😁

3y ago

Sunat anak prempuan masa anak umur brp sis ?

Emergency czer trmsk epidural dan rawatan jaundice baby utk seminggu di hospital rm14k di UKMSC..

4 org dr 6 org ank..2 org hospital MUIP..sorg PUSRAWI..sorg KPJ..harge sume lingkungan 4k

biasanya kalau normal 2000 ke atas dan ceaser start dari 5000. tu kalau xde komplikasi..

Baru seorang anak, dan setakat ni, pengalaman bersalin di hospital kerajaan saja

3x bersalin di hosp salam.. Tak pernah lebih 4k..(normal)

3y ago

Sy bulan 7 ni, insyaallah kali ke 4 di hosp salam dgn dr siti mariam. 😊

semua nya area kl. ada yg tahu hosp swasta area perak takk 🤗

3y ago

Sy bsalin di klinik dr raofah di silibin.. normal dlm 3k plus. Czer dlm 7k plus

Elective Czer. Around 11k. Hospital Columbia Bukit Raja.