Hospital Kerajaan

Mommies yang pernah bersalin di hospital kerajaan, jom kongsi pengalaman anda!

Hospital Kerajaan
123 Balas

Bersalinkan anak sulung bulan 8 haritu kat hosp selayang. Sy gdm on dc. Serah diri hari selasa. Then ada bukaan. Kena warded. 3,4 jam jgk menunggu utk masuk ke wad. Wad penuh. Nurse and doc2 semua baik2. Hari rabu pg sy da ditolak ke LR. Lepas bersalin sy request nak pindah ke kelas 1, since kelayakan suami sy kelas 1 and suami boleh teman waktu malam pun. Pada awalnya doc tak nak bagi sbb tak stabil. tiba2 BP sy naik. Setiap 10 minit doc dtg check BP. Sampai doc confident condition sy ok baru dia benarkan sy transfer wad. Sy dah boleh discharge hari khamis. Tp anak pula muntah2 kena tahan lagi 24 jam. Pead nak observe anak. At last jumaat tgh hari baru discharge. 4h 3m kat hosp selayang best. Next baby pun akan kesini.

4y ago

Sy serah diri ngam2 40w sis. Bersalin keesokkan harinya. 40w1d.